Bu kapsamda Çorum İl Müftülüğü tarafından din gönüllülerinin katılımıyla "Zekât İyilik Buluşmaları Toplantısı" düzenlendi.

Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya konuşmacı olarak katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, Çorum'da bulunduğu 5 yıllık görev süresi boyunca Türkiye Diyanet Vakfı’na verdiği desteklerden yaptığı hizmetlerden bahsetti.

Kürsüye gelen Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya ise “Zekât ibadetinin önemine dikkat çekerek, Diyanet İşleri Başkanlığının zekât konusunda dünyanın dört bir yanında Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla ciddi ve güçlü bir şekilde faaliyetler yürüttüğünden bahsetti.” 

Çorum Milletvekili ve Vakıf 19 heyeti, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti Çorum Milletvekili ve Vakıf 19 heyeti, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti

Müftülük toplantı salonunda İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri ile bir araya gelen Kurul Uzmanı Kaya, Diyanet İşleri Başkanlığının ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın zekât faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.