Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Çorum’da konuk edilecek.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Çorum’u ziyaret edecek olan Erdoğan, saat 15.30’da Kadeş Barış Meydanı’nda halka seslenecek.

Erdoğan’ın Çorum ziyareti nedeniyle geniş güvenlik tedbirleri alındı.

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 25 Mart 2024 Pazartesi günü Çorum’da ağırlayacak olmanın büyük bir heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Çorum'da Cuma Namazı kaçta kılınacak? 26 Nisan 2024 Cuma namazı saati Çorum'da Cuma Namazı kaçta kılınacak? 26 Nisan 2024 Cuma namazı saati

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine tüm seçim bölgelerinde iddialı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Günay, tüm teşkilatların seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüğünü, hedeflerinin 16 belediye başkanlığını kazanmak olduğunu savundu.

‘Seçim çalışmaları çerçevesinde 25 Mart 2024 Pazartesi günü dünya lideri, kimsesizlerin kimi, mazlumların ve ümmetin umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum’a gelecek” diyen Günay,  Kadeş Meydanı’nda düzenlenecek olan açık hava toplantısının saat 15.30’da başlayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı her defasında on binlerce kişinin katıldığı mitinglerle Çorum’da misafir ettiklerini belirten Günay, 25 Mart Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarını Kadeş Meydanı’na davet ettiğini kaydetti.

Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tüm vatandaşları Erdoğan’ın Çorum mitingine davet etti.