AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, oda başkanlarını ziyaret etti

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, çorum esnaf ve sanatkar odalarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, Çorum’da faaliyet gösteren odaları tek tek gezerek, oda başkanları ile görüştü. 

Vali Dağlı’dan Hitit Üniversitesi akademisyenlerine ziyaret Vali Dağlı’dan Hitit Üniversitesi akademisyenlerine ziyaret

Dere, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Çıtak, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Fırıncı ve Simitçiler Odası Başkanı İbrahim Kurt, Kalaycı ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahin, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Oto Tamirciler Odası Başkan Vekili Alaattin Yalçın, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Aşkın Çağlayan, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Terziler Odası Başkanı Lütfü Barut, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretti, Yorgancılar ve Çeyizciler Odası başkanı Erdoğan Çerikci’yi ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında tüm oda başkanlarından hem kendi odaları, hem de Çorum esnafının genel durumu hakkında bilgiler alan Muhsin Dere, kendisini tanıtırken, Çorum için yapmayı planladığı projeler ve çalışmaları hakkında da istişarede bulundu.
Esnafın toplumun temel direği olduğuna vurgu yapan Muhsin Dere, esnaf ve sanatkarın kalkınmasını, büyümesini ve her alanda refahını en önemli konulardan biri olarak kabul ettiklerini vurguladı.

Çorum’u başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere tüm kesimlerle birlikte yönetmeyi arzu ettiğini kaydeden Muhsin Dere, Çorum’un her alanda gelişmeye, bulunduğu konumdan çok daha iyi noktalara gelebilecek potansiyele sahip bir kent olduğunu dikkat çekerek, “Çorumu Büyükşehir ve sanayi üssü olma vizyonu ile yönetmeliyiz.” dedi.

Editör: Ebru Çalık