Çorum Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin toplantısından Aşgın’a destek kararı çıktı.

Feci kaza! Şoför uyudu, yolcu otobüsü şarampole devrildi: 2 ölü, 34 yaralı Feci kaza! Şoför uyudu, yolcu otobüsü şarampole devrildi: 2 ölü, 34 yaralı

Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Maddi ve manevi tüm imkanları ile gençlerin yanında olan, taleplerimizi geri çevirmeyen, çaba ve gayretimize katkı veren, tevazu ve samimiyeti öğrendiğimiz; Çorum ve Çorum’un gençleri için büyük bir şans olduğunu düşündüğümüz Başkanımızın, ağabeyimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gür bir sada ile duyuruyoruz.

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak gençlerin kent sorunlarının çözümünde rol almaları, kendi sorunlarına sahip çıkmaları ve gençlik alanında politikalar üretmeleri amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Yardım çalışmaları, sosyal sorumluk faaliyetleri ve akademik programlarımıza devam ederken en büyük desteği kuşkusuz Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın ağabeyimizden alıyoruz.

Dün ve bugün olduğu gibi yarın da Sayın Başkanımızın, ağabeyimizin destekçisiyiz.”