“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız” “Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu’nu kamuoyuna tanıtmak ve seçimlere ilişkin projelerini paylaşmak amacıyla geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına ilgi ve katılım üst seviyede olurken, partililerin seçimleri kazanma konusundaki kararlılığı dikkat çekti.

CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Av. Umut Akdoğan ile Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın da katıldığı toplantı coşku içerisinde tamamlandı.

CHP İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Arzum Meryem Akdoğan’ın sunumunda gerçekleştirilen toplantı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve ebediyete irtihal eden aydınlanma önderlerinin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler ise sinevizyon gösterisi ile anıldı.

Toplantıda sırasıyla; Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz ve Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu birer konuşma yaptı.
Belediye Başkan Adayı Çöphüseyinoğlu, özgeçmişi hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği bazı projeleri, yönetim anlayışını ve öncelik vereceği uygulamaları paylaştı.

Ankara Milletvekili Umut Akdoğan ise Çorum’un yerel seçimleri çok rahat alabileceğini dile getirerek, partililerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini istedi. Akdoğan, “Adayımız sadece Hasan Levent Çöphüseyinoğlu değil. Hepiniz birer adaysınız. Gelin hep birlikte bu seçimi alalım, 1 Nisan’da da hep birlikte kutlayalım” dedi.

,

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Adayı Çöphüseyinoğlu, milletvekilleri, parti yöneticileri ve ana kademe temsilciler, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aday tanıtım toplantısına; CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Av. Umut Akdoğan, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Utku Ulaş Taşar, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, önceki dönem milletvekillerinden Tufan Köse ve Feridun Ayvazoğlu, önceki dönem il ve merkez ilçe başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.