İlçe Başkanı Nuh Aluç, beraberinde yönetim kurulu ile Ulu Cami cemaatiyle sabah namazında buluştu. Ardından namaz çıkışında cemaate çorba ikramında bulundu. Aluç, yine beraberinde cemaat ile birlikte Organize Sanayi Bölgesine (OSB) giderek, burada yapılan fabrikalar ve çalışmalardan bahsetti. 

“İLÇEMİZE BÜYÜK KATKISI OLACAK”

Orhan Özhazinedar hayatını kaybetti Orhan Özhazinedar hayatını kaybetti

OSB’nin her geçen daha da büyüdüğünü anlatan Aluç, fabrikaların tam kapasite ile faaliyete geçtiği zaman ilçemize büyük katkısı olacağını vurguladı. Nuh Aluç, “Yıllardan beridir atıl durumda bulunan OSB’mize bir el dokundu ve böyle muhteşem bir değişim oldu. Burada Sungurlu'dan yerli firmalarımız var faaliyette olan. 42 tane daha fabrikamız için baharda kazma vurulacak inşallah. Burası savunma sanayi bölümü, barut, fişek ve kapsül fabrikalarının bulunduğu alan. 

BURADA BİNLERCE İNSANIMIZ ÇALIŞACAK

Şubat ayında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açılışını yapacak. Bu fabrikalarda binlerce insanımız çalışacak. 

ARTIK GÖÇ ALAN BİR İLÇE OLACAĞIZ

Göç veren değil artık göç alan bir ilçe olacağız. Yalnız ilçemizin konut problemi var, bu konut problemini çözmemiz için ilçemizi tekrar AK Parti Belediyeciliği ile tanıştırmamız lazım. Buraya aldığımız göçü burada ikamet ettirirsek bizlerde ilçe halkımızda faydalanmış olur. Hiçbir şeye fırsat vermeden güçlü bir şekilde AK Parti Belediyesini kazanırsak Sungurlu'muzda her şey daha güzel olacak. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Vatandaşlarda OSB’de ki değişime hayran kalarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.