AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Nuh Aluç, Öğretmenevindeki kahvaltı programının ardından kadınlara yönelik Organize Sanayi Bölgesine (OSB) gezi düzenledi. 

AK Parti İlçe Başkanı Nuh Aluç beraberinde AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir, İlçe Başkanı Nejla Kayretli, partililer ve kadınlar ile OSB’de bir araya geldi. Nuh Aluç, İlçe Başkanlığınca organize edilen çok sayıda araçla OSB’ye giden kadınlara OSB’yi tanıttı ve yapılan çalışmalardan bahsetti.

“SUNGURLU OSB HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

OSB’nin her geçen daha da büyüdüğünü anlatan Aluç, fabrikaların tam kapasite ile faaliyete geçtiği zaman ilçemize büyük katkısı olacağını vurguladı. Aluç, “OSB’mizde kıymetli yatırımlarımız var, bu yatırımları sağlayan Muhsin Bakanımız var. Barut fişek ve kapsül fabrikalarımız büyük yatırımcılarımız bunlar.

42 FABRİKA İÇİN KAZMA VURULACAK

Sungurlu Belediyesi'nden kilitli parke taşı hamlesi: Mahalleler nefes alıyor! Sungurlu Belediyesi'nden kilitli parke taşı hamlesi: Mahalleler nefes alıyor!

42 tane daha kazma vurulmayı bekleyen fabrikalarımız var. Bahar ayında onlarda temel için kazma vuracak inşallah. Yine devamında OSB’mizde yeniden 5 bin dönüm alan açmak için Kaymakamlığımız ve Ticaret ve Sanayi Odamız yeni çalışmalar yapıyor. Bundan sonra bu ilçede insanlarımızın karnı tok, sırtı pek olacak. Ayrıca buraya bir meslek lisesi yapılacak. Orada yetişen öğrencilerimiz iş garantili olacak. 

SUNGURLU’DA YENİDEN AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ 

10 yıl aradan sonra AK Parti belediyeciliği ile Sungurlu’yu yeniden tanıştıralım. Eğer AK Parti belediyeciliği tanıştırmazsak bu yatırımlarımız aksak kalır, bu yatırımlarımız topal kalır. Çünkü bizim konuta ihtiyacımız var buraya binlerce insan gelecek ama ev yok. Bu evleri gidermemiz için belediyenin bizde olması gerekiyor. Lütfen rica ediyorum geçmişte ki kırgınlığımız, küskünlüğümüz her ne varsa bir kenara bırakalım. Sayın Cumhurbaşkanımız siyasetin öncesi kadınlardır der. Lütfen sizden gayret bekliyorum. Belediyemizi öyle bir alalım ki eze eze, rekor bir oyla. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sağolun varolun.” dedi.
Goldforce Savunma Sanayi Sungurlu Barut Fabrikası Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Tök’te barut fabrikası hakkında bilgiler verdi. Tök, hemşehrimiz Muhsin Dere’nin desteği ile Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı’nın sahibi olduğu böyle güzide bir tesisin Sungurlu’ya kazandırıldığını söyledi.