Çorum'un Osmancık ilçesinde Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında "Yüzüncü yılda Yüz Eser" temalı resim sergisinin açılışı yapıldı.

Osmancık'ta okul şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi Osmancık'ta okul şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan resimlerin sergi açılışında konuşan Okul Müdürü Hüseyin Aksungur, "Okulumuz, akademik başarılarının yanında, sporda ve sanatta da önemli faaliyetler yapmaktadır. 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri olarak biz de sanata ve spora önem veriyor, öğrencilerimizi bu alanlarda etkin olmaya teşvik ediyoruz." dedi.

Cumhuriyet'in 100. Yılı münasebeti ile resim sergisi açmayı planladıklarını belirten Aksungur, uzun çalışmaların sonucunda 100 eserden oluşan serginin beğeniye sunulduğunu ifade etti.

Osmancık Kent Parkta ziyarete açılan serginin açılışına Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Dilbaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuri Uyar, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.