Kendisi gibi milli bir sporcu olan Aysu Aslan ile karışık çiftler kategorisinde rakiplerine üstünlük sağlayan Töremiş, tek erkekler finalinde ise Avrupa Şampiyonu Portekizli rakibini mağlup ederek birincilik kürsüsüne çıktı. Töremiş'in bu başarısı, Çorum ve Osmancık'a çifte bayram yaşattı.

Çorum çiftçisine 18 ton tohum dağıtıldı! Çorum çiftçisine 18 ton tohum dağıtıldı!

Turnuva sonrası açıklama yapan şampiyon sporcunun antrenörü Barış Boyar, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Boyar, "Bu başarıda bizlere desteklerini esirgemeyen Osmancık Kaymakamımız Ayhan AKPAY’a, Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet GELGÖR’e Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin CEBECİ’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil ÇAĞLAR’a ve müsabaka boyunca sporcularımıza teknik ve taktik desteklerini sağlayan Milli Takım Antrenörü Yaşar KAYA kardeşime şahsım ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Can Töremiş, bu başarısıyla bir kez daha spor dünyasında Türkiye'nin adını duyurmayı başardı. Osmancık'ın yetiştirdiği başarılı sporcu, Türkiye'nin gelecek vadeden yıldızları arasında yer alıyor.