Seminer, yurt dışında faaliyette bulunmak, iş geliştirmek ve yeni pazarlar kazanmak isteyen yatırımcılara yönelik, Çorum TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti (Almanya) Kalkınma Ajansı yetkililerince, sunulan ticaret ve yatırım fırsatlarının tanıtılacağı seminere Çorumlu yatırımcıların katılması bekleniyor.

Panplast, Türkiye tarım sulama sektöründe öncü rol üstleniyor Panplast, Türkiye tarım sulama sektöründe öncü rol üstleniyor

Söz konusu seminerde bir pazar ve ticaret bölgesi olarak Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti tanıtılarak, burada gerçekleştirilecek bir yapılanmanın firmalara sağlayacağı stratejik avantajlar üzerinde durulacak.

NRW.GLOBAL BUSİNESS NE YAPAR?

Düsseldorf, Köln, Duisburg, Essen, Dortmund şehirlerinin de içinde bulunduğu Almanya -  Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Dış Ticaret ve Yatırım Destek Ajansıdır. Söz konusu ajansın resmi Türkiye temsilciliği olarak, yurt dışında şirketleşip işlerini Avrupa’ya taşımak isteyen Türk iş insanlarına bölgeyi tanıtarak rehberlik ve bürokratik destek verir. Bir Alman kamu kurumu olarak bu hizmetleri ücretsiz sunar. Kuzey Ren-Vestfalya, Türkiye pazarında başarılı bir şekilde faaliyet gösterip yurtdışında da var olmak ve pazar kazanmak isteyen Türk firmaları için Avrupa’ya mükemmel bir çıkış kapısı teşkil etmektedir.

HABER MERKEZİ