Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ahmet Semih Çökmez ve beraberindeki heyet, sosyal faaliyetleri kapsamında Ankara’ya çıkarma yaptı. Heyet, ilk olarak MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret ederek dua etti. 

Orhan Özhazinedar son yolculuğuna uğurlandı Orhan Özhazinedar son yolculuğuna uğurlandı

Ahmet Semih Çökmez, “Sosyal faaliyetler kapsamında Sungurlu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin kabrini ziyaret ettik ve dualar ile andık. "Türk töresinin bir diğer şartı da haddini bilmektir. Haddim bilmek... Ne kendinizi dev aynasında göreceksiniz. Herkese yukarıdan bakacaksınız, ne de kendinizi aşağıdan göreceksiniz, aşağıdan bakacaksınız." Alparslan Türkeş” ifadelerini kullandı. 

MİLLET KÜTÜPHANESİNE ZİYARET 

Çökmez ve beraberindekiler daha sonra Millet Kütüphanesini ziyaret ederek buradaki eserleri yakından gördü. Çökmez, “Sosyal faaliyetler kapsamında Sungurlu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak ülkemizin en büyük kütüphanesi olan Millet Kütüphanesini ziyaret ettik. Millet Kütüphanesinin değerli yetkililerine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz.

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş" Başbuğumuz Alparslan Türkeş” diye konuştu.