Çorum Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları ve Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın organizasyonuyla 1-6 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen Dubai iş ve fuar gezisine katılan sanayi esnafına katılım belgeleri verildi. 

Yüzde 60'ı KOSGEB destekli geziye katılanlara belgeleri ise KOSGEB İl Müdürü Halit Sıddık Tonkuş ve ÇESOB Başkanı Recep Gür tarafından takdim edildi. Dubai gezisine katılan sanayi esnafı, gezinin düzenlenmesinde emeği geçen başta Oda Başkanı Necmettin Uzun olmak üzere herkese teşekkür ettiler. Belge takdim töreninde Oda Genel Sekreteri Gül Güvercin de hazır bulundu.

Dubai gezisinin oldukça verimli geçtiğini belirten Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları ve Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Necmettin Uzun, geziye katılan oda üyelerinden Alattin Yalçın, Elvan Baykal, Ali Taşkıran, Sedat Partici, Oğuzhan Partici, Samet Partici, Osman Nurettin Koçak, Erhan Dalyan, Yunus Yapar, Onur Yalvaçer, Eyyüp Çıtak, Cesur Çetin ve Şahin Özbüğrü’ye teşekkür ederek, yeni iş ve fuar gezisi için de tarih verdi.

Halkbank'tan HUBrica ile girişimcilere destek Halkbank'tan HUBrica ile girişimcilere destek

Başkan Uzun, yurt dışı gezilerine 31 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Özbekistan ile devam edeceklerini söyledi. Yine yüzde 60’ı KOSGEB destekli gezide Özbekistan’da metal, makine ve madeni eşya üzerine düzenlenecek olan Mınıng Metals Fuarı’na katılacaklarını ifade eden Uzun, geziye katılmak isteyenlerin en geç 16 Ekim Pazartesi günü mesai bitimine kadar Oda Genel Sekreterliğine başvurmalarını istedi. Necmettin Uzun ayrıca geziye katılımın sınırlı olacağını da sözlerine ekledi.