Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Ankara'daki terör saldırısında yaralanan Hemşehrimiz Polis Memuru Alim Reis’i ziyaret etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Ankara'da gerçekleşen terör saldırısı sonucu yaralanan polisleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Milletvekili Ahlatcı, T.C. İçişleri Bakanlığı'na yapılan hain terör saldırısı sonrasında yaralanan Çorumlu polis memuru Alim Reis Demirel'i ve ailesini tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ahlatcı, Demirel'in cesareti ve özverili görevi sırasında yaralanmasını vurgulayarak terör örgütlerinin bu topraklarda başarılı olamayacağını ve kötü emellerine ulaşamayacaklarını ifade etti. Ahlatcı, emniyet güçlerinin gösterdiği kahramanlıkların millete umut verdiğini ve "Ülkemizin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm kahramanlarımıza minnettarız" dedi.

ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHLATCI’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Bursa Gemlik'te Başkan deviren mal varlığını açıkladı Bursa Gemlik'te Başkan deviren mal varlığını açıkladı

"Ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmak isteyen bu hain eylemler asla amacına ulaşamayacaktır" diyen Ahlatcı, terörle mücadelenin süreceğini ve yaralı polislerin durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Ahlatcı, Türk milletinin teröre karşı birlik içinde olduğunu vurgulayarak devletimize ve milletimize zeval verilmemesi temennisinde bulundu.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MİNNETTARIZ

Ahlatcı, "Güçlü iradesi ve azmiyle mücadelesine devam eden hemşehrimiz Alim Reis'e acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm kahramanlarımıza minnettarız. Bu hain saldırılara karşı Türk milleti her daim tek yürek, tek yumruk olacaktır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Teröre, teröristlere ve yandaşlarına asla fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.