Çorumlu Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karaman, “Bayramlar; manevi duyguların zirveleştiği, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı müstesna günlerdir” dedi.

Kayseri Büyükşehir 'engel' tanımıyor Kayseri Büyükşehir 'engel' tanımıyor

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Karaman, “Büyük bir manevi huzurla birlik beraberlik içerisinde ibadet ve dualarımız ile gönüllerimizde doyasıya manevi zenginliğini idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmakta, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız” ifadesini kullandı.

Karaman, açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü:

“Bayramlar; manevi duyguların zirveleştiği, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı müstesna günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla ulaşmayı temenni ediyorum.”