Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Açıklanan isimlerden biri de Veli Gündüz Şahin oldu. CHP'nin Mamak Belediye başkan adayı Veli Gündüz Şahin'nin özgeçmişi merak ediliyor. Peki, Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin kimdir?

Bakan Güler'den haritacılara ziyaret Bakan Güler'den haritacılara ziyaret

Veli Gündüz Şahin kimdir?

Veli Gündüz Şahin, 1963 yılında Çorum’da doğmuş ve lise mezunu bir siyasetçi ve iş insanıdır. Yıllardır Mamaklılara hizmet etmek amacıyla aktif siyasette yer almaktadır. Şahin, 6 yıl süreyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mamak İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Sadece siyasetle değil, aynı zamanda sivil toplum örgütlerinde ve derneklerde de yer alarak halkına hizmet etmeyi bir görev olarak benimsemiştir.

Veli Gündüz Şahin’in en büyük destekçileri ise eşi ve çocuklarıdır. Üç çocuk babası olan Şahin, iş dünyasındaki ve siyasetteki deneyimini eşiyle birlikte değerlendirmekte ve Mamaklılara daha iyi bir yaşam sunma çabası içerisindedir. Mamaklı kimliğiyle öne çıkan Şahin, Mamak’ta yaşamakta, esnaflık yapmakta ve iş yeri de yine Mamak’ta bulunmaktadır. Bu nedenle Mamaklıların karşılaştığı sorunları yakından bilmekte ve bu sorunları kendi sorunu olarak görmektedir.

Mamaklıların yaşadığı sorunları çözmek ve çocuklara daha iyi bir Mamak bırakmak amacıyla aday olan Veli Gündüz Şahin, kendi şehrine ve mahallesine duyduğu sorumlulukla hareket etmektedir.