Bayat Kunduzlu Köyü’nde meydana gelen yangın nedeniyle olay yerine intikal eden Çorum Kızılay Şubesi çalışanları, yangınzede vatandaşlara konserve et, kıyafet, battaniye, temel gıda gibi ihtiyaç malzemeleri götürerek ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Kunduzlu köyünde elektrik hattından çıktığı düşünülen ve 2 ev, 3 samanlık ve 2 ahırda meydana gelen yangın nedeniyle mağdur durumda olan vatandaşlara Çorum Kızılay Şubesi el uzattı.

Olay sabahı yangın alanına intikal eden Kızılay ekibi, yangınzede vatandaşlarla görüşerek ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Yangınzede vatandaşlara kıyafet, battaniye, konserve et, temel gıda malzemeleri götüren Kızılay ekibi ayrıca nakdi destek sağlamak için çalışmalara başladı.

Hayrullah Çulha hayatını kaybetti Hayrullah Çulha hayatını kaybetti

Çorum Kızılay İl Müdürü Tuğrul Yıldırım, ‘’Şüphesiz ki hiçbir zaman felaketlerin olmasını, acıların yaşanmasını, maddi manevi kayıplarla karşı karşıya kalmayı istemiyoruz , fakat bu tür felaketler bazen mümkün olabiliyor, bu nedenle bu felaketlere karşı her daim hazırlıklı olmamız gerekmektedir, Kızılay her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmuştur ve bundan sonrada olmaya devam edecektir’’ dedi.