Çorum Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Temmuz ayı Encümen Toplantısı, Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında, Alaca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Alaca Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu ve ilçe başkanları katıldı. 

Toplantıda birliğin yıllık faaliyet programı kapsamında ilki Çorum merkezli (Mecitözü, Ortaköy, Aşdağul ve Düvenci’yi kapsayacak şekilde) diğeri de Sungurlu Merkezli (Alaca ve Boğazkale ilçelerini kapsayacak şekilde) sokak hayvanlarına yönelik bakım, tedavi, kısırlaştırma, küpe ve çip takılmasıyla ilgili olarak hizmet alımı ihalesine çıkılmasına kararlaştırılmıştır.

Vali Dağlı’dan Başkan Arslan’a hayırlı olsun ziyareti Vali Dağlı’dan Başkan Arslan’a hayırlı olsun ziyareti

Böylece birlik, kuruluşundan bu tarafa iki defa merkez (Mecitözü ve Ortaköy ilçelerini kapsayacak şekilde), birer defa Osmancık merkezli (Kargı, Oğuzlar ve Dodurga ilçelerini kapsayacak şekilde) ve Sungurlu merkezli (Alaca ve Boğazkale ilçelerini içine alacak şekilde), hizmet alım ihalesine çıkmış oldu. Toplantı sonrasında Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet Veli Çayırı’nı gezerek, hayvanat bahçesi hakkında Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’dan bilgi aldı.