Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, huzur ve asayişi sağlamak amacıyla düzenledikleri mahalle bazlı şok uygulamalarda yine çok sayıda silah, bıçak ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Çorum il merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce yürütülen görevler kapsamında; 27 Aralık 2023 – 03 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan şok uygulamalar ile şüphe üzerine yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde; 1.991 şahıs sorgulandı.

Uygulamalar sırasında 1 aranan şahıs yakalanırken, 24 adet ateşli silah (10 ruhsatsız tabanca, 6 kurusıkı tabanca, 8 tüfek), 77 adet fişek (69 adet tabanca fişeği ve 8 adet av fişeği), 15 adet kesici ve delici alet, 138 adet sentetik ecza maddesi, 9 gram esrar maddesi ele geçirildi.

668 aracın kontrol edildiği uygulamalarda, 22 araca 87.067,00 TL idari para cezası uygulandı.

Çorum'da fırınlar artık pazar günleri kapalı: Ekmeklerinizi bugünden alın! Çorum'da fırınlar artık pazar günleri kapalı: Ekmeklerinizi bugünden alın!

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir” denildi.