Çorum'da 31 Mayıs ile 7 Haziran 2023 tarihleri arasında, şok uygulamalar ve şüphe üzerine yürütülen araştırmalar sonucunda bin 895 kişinin GBT kontrolü gerçekleştirildi. Bu kişiler arasından, çeşitli mahkemeler tarafından yakalama kararı bulunan 23 kişi gözaltına alındı. Ayrıca yapılan operasyonlarda 2 adet ateşli silah (1 tabanca ve 1 tüfek) ile 17 adet fişek ele geçirildi. Toplamda 427 araç kontrol edildi.

Çorum'da feci trafik kazası! Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 3 yaralı Çorum'da feci trafik kazası! Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 3 yaralı

Kayıp 4 kişi bulundu

Aynı zaman diliminde, kayıp olarak bildirilen 8 kişiden 3 kadın ve 1 erkek olmak üzere 4 kişi güvenlik görevlileri tarafından bulundu.

Çorum Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliği adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çorumlu vatandaşların güvende hissetmeleri ve yaşadıkları şehirde daha huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri için yapılan bu çalışmalar, emniyet teşkilatının halkına olan bağlılığını ve hizmetine olan özverisini gösteriyor. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Haber Merkezi