80 Şubat 2024 Çorum hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, 8 Şubat Perşembe günü Çorum'da nasıl bir hava etkili olacak?

Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 Şubat Perşembe günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Türkiye'de bugün hava durumunda parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Edirne, Kırklareli, Isparta, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Kırşehir, Antalya, Tunceli, Bingöl, Muş ve Ağrı çevreleri ile Ankara'nın güney ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarının Ülkemiz genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

8 Şubat 2024 Perşembe Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 8 Şubat Perşembe günü parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 14 derece, en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Rüzgarın 19 km hızla güneybatıdan esmesi bekleniyor.