Gereken şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu il müdürlükleri veya internet sitesi (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla gerçekleştirebilecek. 

Yayımlanan ilanlara göre Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Çorum'da sürekli işçi alımı yapacak.

Yayımlanan ilana göre, DSİ ilçi alımı başvuruları 12/05/2023-16/05/2023 tarihleri arasında alınacak. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecek.

İşte pozisyonlar ve alınacak kişi sayısı

DSİ Çorum'da 1 Topograf, 1 Elektrik Tesisat Ustası, 1 Ekskavatör Operatörü, 1 Şoför Yük Taşıma ve 1 İş Makineleri Yağcısı olmak üzere toplamda 5 yeni pozisyon için alım yapılacak.

DSİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İlgili ilan, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı ve adaylar için başvuru süreci başladı. Adayların son başvuru tarihi olan 16 Mayıs 2023 tarihine kadar esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden "İş Arayan" linkine tıklayarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor. Başvuru sürecinde adaylardan TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapmaları isteniyor.

Başvurular aynı zamanda hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de yapılabilecek. Eğer son başvuru tarihi bir tatil gününe denk gelirse, başvurular bir sonraki iş günü sonuna kadar uzatılacak.

DSİ Genel Müdürlüğü'nün bu alım ilanı, farklı yeteneklere ve becerilere sahip kişilere yeni iş fırsatları sunuyor. İlgili ilanın detayları ve başvuru koşulları DSİ'nin resmi web sitesi ve İŞKUR'un web sitesinde yer alıyor.

Çorum Basın Derneği, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ı ziyaret etti Çorum Basın Derneği, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ı ziyaret etti

Kubilay Olcan