Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Belediye Başkan Adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Didem Tokgöz, Oğuzlar önceki dönem Belediye Başkanı Orhan Ateş ve parti üyesi Eşmen Tüfekçi, Hacı Odabaş’ı ziyaret etti.

Milletvekili Mehmet Tahtasız vatandaşların dertlerini dinleyecek Milletvekili Mehmet Tahtasız vatandaşların dertlerini dinleyecek

“İÇİNİZ RAHAT OLSUN, HİÇBİR PERSONEL İŞTEN ÇIKARTILMAYACAK”

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, seçimleri kazanıp göreve getirilmeleri halinde hiçbir personelin işten çıkartılması gibi bir problem olmayacağını, sosyal yardımların da artarak devam edeceğini bildirerek, “belediye personelinin, ailelerinin ve halkımızın içi rahat olsun. Personel kesinlikle işine devam edecek, sosyal yardımlar da günün ihtiyaçlarına göre artırılarak, yeniden güncellenerek devam edecek” dedi.

SOSYAL YARDIMLAR AYLIK 5 BİN LİRAYA ÇIKARTILACAK”

Maddi durumu yerinde olmayan ailelere sosyal kartlar aracılığıyla ödenen ve yeni yılda aylık 800 lira olarak belirlenen yardımların son derece düşük olduğunu, bu rakamın bir ailenin zorunlu mutfak giderini karşılamaktan çok uzak olduğunu dile getiren Çöphüseyinoğlu, belediye başkanı seçilmesi halinde bu rakamı 5 bin lira seviyesine çıkartacağını bildirdi.

Hacı Odabaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP heyetine teşekkür etti, Belediye Başkan Adayı Çöphüseyinoğlu’na da başarılar diledi.