Çorumlular bugünü planlarken gözlerini Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine çevirdi: Peki, 26 Ekim Perşembe için Çorum'da nasıl bir hava durumu bizi bekliyor?

Çorum'da elektrik kesintisi: Hangi ilçeler ve mahalleler karanlıkta kalacak? Çorum'da elektrik kesintisi: Hangi ilçeler ve mahalleler karanlıkta kalacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları ile Edirne, Kırklareli, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarınında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

26 Ekim Perşembe Çorum hava durumu

Çorum'da 26 Ekim Perşembe günü çok bulutlu kapalı bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre en yüksek sıcaklık 25 derece, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak.