Çorum Merkez Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Kamil Deveci, İpek Taksi kavşağı civarına bankalar tarafından ATM kurulmasını istedi.

Muhtar Adayı Kamil Deveci ve çalışma arkadaşları, mahallenin İpek Taksi civarına ortak ATM kazandırmak için imza kampanyası başlattı.

CHP’nin belediye başkan adayı tanıtım toplantısının yapıldığı Devlet Tiyatro Salonu önünde stant açan Kamil Deveci ve ekibi, çok sayıda vatandaşın imza desteği ile karşılaştı.

297 proje, 38 Milyar TL: Çorum'da yatırım rüzgarı! 297 proje, 38 Milyar TL: Çorum'da yatırım rüzgarı!

Vatandaşlar, oldukça büyük bir mahalle olan ve birçok kamu yatırımından mahrum bırakılan Bahçelievler Mahallesi için ortak ATM kampanyası başlatılmasını desteklediklerini belirterek, mahallenin sorunlarına karşı duyarlı bir yaklaşım sergileyen Muhtar Adayı Kamil Deveci’ye teşekkür ettiler.

Kamil Deveci ise imza kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek, kampanyanın devam ettiğini, İpek Taksi civarında büyük bir ihtiyaç haline gelen ortak ATM’nin kurulması için girişim ve mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

İmza kampanyasına; CHP’li yöneticiler, milletvekilleri, il genel ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra; gerek Bahçelievler, gerekse diğer mahallelerin muhtar adayları da destek verdi.