Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftada Çorum hava durumunu paylaştı. Açıklanan verilere göre, Çorum'da yeni haftada bulutlu ve az güneşli günler bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çorum'u etkisi altına alacak 26 Şubat - 1 Mart hava durumu tahminlerini açıkladı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; yeni haftaya kapalı ve soğuk bir havanın etkisi altında başlayacak Çorum, Salı ve Çarşamba günleri hava sıcakları artarken, güneşte yüzünü göstermeye başlayacak. Perşembe ve Cuma günleri ise az bulutlu ve güneşli bir hava etkili olacak. 

Hafta boyunca en yüksek 4-17 derece aralığında seyredecek olan hava sıcaklıkları 1 Mart Cuma günü 17 dereceye kadar çıkacak.

YENİ HAFTADA YAĞMUR YOK!

Meteoroloji'nin verilerine göre Çorum'da bu hafta yağmur beklenmiyor.

İŞTE 26 ŞUBAT - 1 MART 1 HAFTALIK ÇORUM HAVA RAPORU

26 Şubat Pazartesi: Haftanın ilk gününde Çorumlular çok bulutlu bir havaya uyanacak. Meteoroloji kaynaklarından alınan bilgilere göre en yüksek sıcaklık değerinin 16 derece, en düşük sıcaklığın ise 3 derece olması bekleniyor.

27 Şubat Salı: Haftanın ikinci günü olan salı günü ise sıcaklıklar hafif yükselecek. Çok bulutlu, sisli ve puslu bir havaya uyanacak Çorum'da en yüksek hava sıcaklığının 15 derece, en düşük hava sıcaklığının ise yine 4 derece olması bekleniyor.

28 Şubat Çarşamba: Haftanın ortasında Çorum'da güneş yüzünü göstermeye başlayacak. Az bulutlu ve güneşli bir havanın etkisi altında olacak Çorum'da beklenen en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 4 derece olacak.

29 Şubat Perşembe: Az bulutlu ve güneşli bir gün yaşanması beklenen perşembe gününde ise beklenen en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 4 derece olacak.

Çorum Belediye Meclisi yeni kararlar için toplanıyor: İşte gündem maddeleri Çorum Belediye Meclisi yeni kararlar için toplanıyor: İşte gündem maddeleri

1 Mart Cuma: Cuma gününde Çorum'da açık güneşli ve az bulutlu bir hava etkisini sürdürmeye devam edecek. Cuma günü beklenen en yüksek hava sıcaklığı 17 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 4 derece olacak.