Çorum Belediyesi'nden büyük ihale: Konut arsaları satışa çıkıyor Çorum Belediyesi'nden büyük ihale: Konut arsaları satışa çıkıyor

Çorumluların merakla beklediği 28 Şubat 2024 Çarşamba günü için hava durumu tahminleri geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, Çorum sabah saatlerinde sisli ve puslu, öğle saatlerinden itibaren ise az ve parçalı bulutlu bir gün geçirmeye hazırlanıyor. 

28 Şubat 2024 Çarşamba Çorum hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, 28 Şubat günü Çorum'da nasıl bir hava etkili olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 28 Şubat günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığınında Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

28 Şubat 2024 Çarşamba Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 28 Şubat 2024 Çarşamba günü az bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olması bekleniyor. Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 17 derece, en düşük sıcaklık ise 1 derece olacak. Rüzgarın 8 km hızla kuzeybatıdan esmesi bekleniyor.