Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Nisan 2024 Pazar günü için il il hava tahminlerini paylaştı. Peki, Çorum'da gün boyu hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu bilgileri…

Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Osmaniya çevreleri, Adana'nın kuzey ve doğusu, Hatay ve Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi devam etmektedir.

Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 2-4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

21 Nisan Pazar Çorum hava durumu

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Çorum'da 21 Nisan Pazar günü parçalı bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. Yetkililerin tahminlerine göre; bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 21 derece olurken, en düşük hava sıcaklığının ise 7 derece olacağı tahmin edildi.

Çorum'da rüzgarın 19 km hızla güneybatıdan esmesi bekleniyor.