Çorum'da Nisan ayı Bağımlılıkla Mücadele Dar Kurul Toplantısı, ilgili kurum yöneticilerinin katılımı ile Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda;  “Puf Bar” olarak bilinen kullan at tipi e- sigaraların zararları hakkında bilgilendirme sunumu yapılarak, kullanımının önlenmesine yönelik yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

Çorum Yeşilay Şubesi’nin yeni projeleri hakkında bilgilendirme sunumunun yapıldığı toplantıda ilçelerde yürütülen bağımlılıkla mücadele çalışmaları değerlendirildi.

Yüksek numaralı ya da gözü lazer için uygun olmayan hastalara alternatif çözümler Yüksek numaralı ya da gözü lazer için uygun olmayan hastalara alternatif çözümler

Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Vali Dağlı, bağımlılıkla mücadelede hali hazırda yürütülmekte olan çalışmaların yanı sıra, önleme, koruma ve farkındalık oluşturma adına, hedef kitle olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yeni, farklı ve etkili projelerin planlandığını ve bunları uygulamaya koymak üzere tüm kurumlarımızın işbirliğinde yoğun bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.