Çorum İl Müftülüğü ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi(YEDAM) iş birliğinde "Bağımlılıkla Mücadele" semineri düzenlendi.

Çorum İl Müftülüğü ve Çorum Yeşilay Danışmanlık Merkezi(YEDAM) şubesi iş birliğinde gençlik hizmetlerinde ve manevi rehberlik alanlarında görev yapan il ve ilçe koordinatörlerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele" semineri düzenlendi.

Çorum İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Çorum YEDAM Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Öğretim Görevlisi Dr. Abdulkadir Karabulut, davranışsal bağımlılık konusuna değindi.

Çorum'daki Cezaevine mescit ve kafeterya yapılacak Çorum'daki Cezaevine mescit ve kafeterya yapılacak

Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin bağımlılıkla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çorum YEDAM Şubesi görevlisi, madde bağımlılığı konusunda istatistiki bilgiler verdi.

Seminere İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Müftü Yardımcıları Adem Adem Aygül ve Fatih Kaya, şube müdürleri, vaizler, il ve ilçelerde koordinatörlük hizmetlerinde bulunan din görevlileri ile Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Seminer sonunda konuşan Çorum İl Müftülüğü İl Vaizi ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Kemal Demirden, bağımlılıkla mücadelenin önemine dikkati çekerek YEDAM görevlilerine ve seminere katılan tüm personele teşekkür etti.