Çorum'da 15-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonda, haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 24 şahıs başarıyla yakalandı. Emniyet güçlerinin yürüttüğü dikkatli ve özenli çalışmalar neticesinde, ayrıca kayıp olduğu bildirilen 9 kişiden 7'si, içlerinde güvenli bir şekilde bulundu.

Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Emniyet teşkilatının titiz çalışmaları sonucu, toplum güvenliği ve huzurunun sağlanmasında önemli bir adım atıldı. Bu operasyonlar, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurların ortadan kaldırılmasına ve toplumun güveninin sürdürülmesine katkı sağlamak amacıyla Çorum Emniyet Müdürlüğü'nün halkın huzur ve güvenliği için yürüttüğü bu tür çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak: Nasıl Başvurulur? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak: Nasıl Başvurulur?

Haber Merkezi