Meteoroloji'den uyarı geldi, sıcaklıklar Çorum'da Perşembe günü itibariyle 10 derece birden düşecek. Tahminlere göre Çorum'da kış tekrardan yüzünü gösterecek ve karla karışık yağmur etkili olacak.

Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak?

Mart ayının sonlarına doğru yaklaşırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum'a kar yağışı için tarih verdi. Çorum'da 3 gün boyunca karla karışık yağmur olacağını açıklayan MGM sıcaklıkların ise 10 derece birden düşeceğini bildirdi.

Meteoroloji, 19 - 23 Mart 2024 tarihi arası 5 günlük Çorum hava durumu raporunu yayınladı.

Çorum'da karla karışık yağmur ne zaman başlayacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum'a soğuk hava ve kar yağışı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre soğuk havanın etkisi altına girecek Çorum'da bugün için parçalı bulutlu güneşli bir gün beklenirken, yarın itibari ile çok bulutlu kapalı bir havanın etkisine girecek.

21 Mart Perşembe günü ise şehrin karla karışık yağmurlu havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Karla karışık yağmurlu havanın 23 Mart Cumartesi gününe kadar aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.