Erken saatlerde başlayacak olan karla karışık yağmur, sabah saatlerinden itibaren yerini yağmura bırakacak. Bu beklenmedik hava değişikliği, şehir sakinlerinin günlük planlarını etkileyebilir.

Meteoroloji'den Son Dakika Çorum Hava Durumu Uyarısı: 14 Mart'ta Neler Bekleniyor?

Meteoroloji yetkilerinin tahminlerine göre 14 Mart Perşembe günü Çorum hava durumunun sabah saat 6 civarlarına kadar karla karışık yağmurlu ve saat sabah 6'dan akşam 18:00'a kadar aralıklarla yağmurlu olacağı tahmin edildi.

Bugün Çorum'da beklenen en yüksek hava sıcaklığı 12 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olacak. Rüzgar, 10 km hızla batıdan esecek.

Vali Dağlı'dan Çorum'un asayişi için kritik toplantı! Vali Dağlı'dan Çorum'un asayişi için kritik toplantı!

Yetkililer, Karla karışık yağmur ve yağışlı havanın, tarım, ulaşım ve günlük yaşam üzerinde etkileri olabileceğinden dolayı olası ulaşım aksaklıkları ve tarımsal faaliyetlerde yaşanabilecek gecikmelere karşı vatandaşların hazırlıklı olması konusunda uyardı.

18 Mart Pazartesi gününe kadar yağışlar sürecek

Meteoroloji tarafından yapılan Çorum 5 günlük hava durum raporuna göre Çorum'da bugün etkisini gösterecek sağanak yağışların aralıklarla 18 Mart Pazartesi gününe kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.