Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kamu yatırımlarında karşılaşılan sorunlarının kısa sürede çözülmesi amacıyla Kamu Yatırımları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak?

Toplantıda, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, İl Özel İdaresi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen okul, anaokulu, spor tesisleri, gençlik merkezleri, hastane, aile sağlığı merkezleri, sağlık ocağı vb. eğitim, spor ve sağlık yatırımları ve projeleri tek tek ele alınarak yatırımlarda sağlanan fiziki gerçekleşme ve ödenek durumları ele alındı. Toplantıya katılan yatırımcı kurum amirleri, kurumlarının çalışmaları hakkında sunum yaparak detaylı bilgi verdi. 

Yapılan her yatırımın her çalışmanın doğrudan vatandaşımızın yaşam kalitesine etki eden işler olduğunu belirten Vali Dağlı, devam eden yatırımların kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini, ayrıca önümüzdeki 5 yılda yapılması öngörülen yatırımlarla ilgili kurumlarımız tarafından taslak çalışmalar yapılacağını ifade etti.
    
Vali Dağlı, yapılan ve yapılacak olan her yatırımın ilimizin gelişimine büyük katkı sağlayacağını, vatandaşlara sunulacak olan hizmet kalitesini arttıracağını belirterek, bu nedenle yapılan tüm çalışmaları hızlı, planlı, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon içerisinde yürüttüklerini söyledi.