Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 10 Ocak 2024 Çarşamba günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 10 Ocak 2024 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi...

Çorum'da korkutan depremler

10 Ocak 2024 Çarşamba gecesi, Çorum'un Mecitözü ilçesinde yaşanan depremler, bölge halkını endişeye sevk etti. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin raporlarına göre, Mecitözü'nde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi, ardından daha küçük iki sarsıntı daha yaşandı.

Çorum'un Mecitözü ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından da 2 sarsıntı daha yaşandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Çorum'da saat 00.34'de merkezi Mecitözü ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin 16.81 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

3 KEZ ARD ARDA SALLANDIK

Saat 00.34’de meydana gelen depremin ardından saat 00.37’de yine merkez üssü Mecitözü olan 3.0, saat 00.41’de de 2.2 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi.

Çorum'da fırınlar artık pazar günleri kapalı: Ekmeklerinizi bugünden alın! Çorum'da fırınlar artık pazar günleri kapalı: Ekmeklerinizi bugünden alın!

Çorum merkezde de hissedilen depremlerde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadı.