Çorum İl Defterdarı Sertan Köylü, Vergi Dairesi Müdürleri ve oda yöneticileri ile meslek mensuplarının katıldığı törende saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. 

Muhasebe Haftası nedeniyle hazırlanan çelenk ise SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Baran tarafından Atatürk Anıtı’na sunuldu.

Hacca gitmek isteyen vatandaşlar dikkat! Diyanet İşleri dolandırıcılık konusunda uyardı Hacca gitmek isteyen vatandaşlar dikkat! Diyanet İşleri dolandırıcılık konusunda uyardı

Törende bir konuşma yapan Oda Başkanı Ceyhan Baran, “Mesleğimizin 35. yılını bu hafta vesilesiyle kutlamanın kıvancını yaşamaktayız. Mesleğimiz 35 yıllık yolculuğunda kurumsallaşma sürecini tamamlayarak, ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu olmuştur” dedi.

Baran, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Mesleğimizin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değerin arttırılması amacıyla, 1-7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. 

Mesleğimizin saygınlığına sahip çıkarak faaliyetlerimizi yürütmek arzusuyla Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir meslektaşlarımızın Muhasebe Haftasını en içten dileklerim ile kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”