Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş uygulamalarında haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 15 şahsı yakaladı. Ayrıca kayıp olarak aranan 6 kişi bulunarak ailelerine teslim edildi.

Çorum'da feci trafik kazası! Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 3 yaralı Çorum'da feci trafik kazası! Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 3 yaralı

Çorum il merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce yürütülen görevler kapsamında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan ve kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. 

Yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde; 11 – 18 Aralık 2023 tarihleri arasında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 15 şahıs yakalanırken, ilimizde haklarında kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 4 kadın ve 4 erkek şahıstan, 3 kadın ve 3 erkek şahıs görevliler tarafından bulundu. Kayıp olan 1 kadın ve 1 erkek şahsın aranmasına ise devam ediliyor.