Çorum Vergi Dairesi yeni adresine taşındı Çorum Vergi Dairesi yeni adresine taşındı

Çorum Nüfus Müdürü Aziz Önal, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri öncesi Çorum Merkez Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına aday oldu.

Önümüzdeki günlerde yaş haddinden emekli olacağını bildiren Aziz Özal, devlet makamlarından edindiği tecrübeyi, hizmet deneyimini Bahçelievler Mahallesi için kullanmak istediğini söyledi.

Muhtar Adayı Aziz Önal, çalışma arkadaşları ve azaları; Elvan Sadeçolak, Şehriban Güner, Sami Mercan ve Celal Dalgıç ile birlikte Osmancık Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş ile bir süre sohbet etti.

Başka azalarının da bulunduğunu, 50-60 kişilik bir ekiple sahaya inerek seçim çalışması yapacaklarını bildiren Aziz Önal, Bahçelievler Mahallesi’ne hizmetin en güzelini sunacaklarını dile getirerek, halkın, seçmenlerin desteğini istedi.

1959 yılında Çorum Merkez Çobandivan Köyü’nde dünyaya geldiğini, ilkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Çorum’da okuduğunu Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü (4 yıllık lisans) mezunu olduğunu, 40 yıldır Nüfus Müdürlüğü’nde görev yaptığını, bunun 34 yılının idarecilikle geçtiğini bildiren Aziz Özal, evli ve 2 çocuk babası olduğunu kaydetti.

Şubat ayında resmi görevinden ayrılacağını belirten Aziz Önal, güçlü bir ekiple, yepyeni bir anlayış getirmeyi amaçlayarak seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Hacı Odabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aziz Önal ekibine başarılar diledi.