Çorum İHH Kadın Başkanı Merve Taşkaya, dünya genelindeki mazlum coğrafyalara değinerek, “Gönüllülerimizle birlikte mazlumların sofralarında, eğitimlerinde, geleceklerinde umut olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hayır çarşımızı yine onlar için açıyoruz. Tüm insanları bu iyilik hareketinde yer almaya davet ediyoruz.” dedi.

Hayır çarşısı, Çorum İHH'nin Murat Evler 6. Sok. No: 12 adresindeki ofisinde düzenlenecek. Çarşıda tereyağlı su böreği, çiğ köfte, gözleme çeşitleri, katmer ve çeşitli tatlı türlerinin yanı sıra Cuma ve Cumartesi günleri özel hingal yapılacak. Ayrıca bez çanta, defter, lif, patik, yelek gibi gönüllüler tarafından hazırlanan el emeği ürünler de satışa sunulacak.

İHH Kadın biriminden 0 538 877 54 44 numarasını arayarak hayır çarşısından sipariş verebilir veya ofise gelerek ziyaret edebilirsiniz.

Çorum İHH Kadın, tüm Çorum halkını hayır çarşısına ve hayır çalışmalarına destek olmaya çağırıyor. Etkinlik, dünya üzerindeki mazlum coğrafyalara yardım eli uzatmak isteyenlerin desteğiyle, Çorum İHH Kadın'ın tarafından düzenleniyor.

Çorum’un yeni Meclis Başkanı Temur’a sektör liderlerinden tam destek Çorum’un yeni Meclis Başkanı Temur’a sektör liderlerinden tam destek

Haber Merkezi