Çorum ve ilçelerinde 18 Aralık Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 18 Aralık Çorum hava durumu raporu...

Yeni haftanın ilk gününde Çorum'da hava nasıl olacak? Çorum ve ilçelerindeki vatandaşlar, 18 Aralık Pazartesi günü hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, bölgede sıcaklıkların düşmesi beklenirken, az bulutlu ve puslu bir hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18 Aralık Pazartesi için Çorum hava durumunun nasıl olacağı açıklandı. Sıcaklıkların düşeceği belirtilirken, Çorum'da gün boyu az bulutlu bir havanın hakim olacağı ve pus beklendiği belirtildi.

Meteoroloji verilerine göre, Çorum'da 18 Aralık günü için beklenen düşük hava sıcaklığı -3 derece olarak tahmin edilirken, en yüksek hava sıcaklığının ise 5 derece olmasının beklendiği tahmin edildi.

Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Çorum’da yağmur bulutları dağılıyor: Güneşli günler kapıda! 5 günlük hava durumu nasıl olacak?

Sis ile pus arasındaki fark nedir?

Meteorolojiden alınan hava tahminlerine göre Çorum'da yeni haftada sisli ve puslu bir hava bekleniyor. Sisli hava ile puslu hava arasındaki fark ise sadece görüş mesafesidir. Görüş mesafesi 1 kilometreden az ise sis, eşit veya fazla ise pus kabul edilir.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çorum için günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Bugün en yüksek sıcaklık 10 derece iken, en düşük derecenin 3 olması öngörülüyor. Çorum'da bugün puslu bir hava bekleniyor.