Osmancık Haber Gazetesi’nin mobil uygulaması yayında! Çorum haberlerini cebinizden takip etmek için hemen indirin. Ücretsiz ve kolay kullanımlı uygulamamızla gündemden kopmayın.

Çorum'un gündemini artık Osmancık Haber belirliyor. Çorum'un vasıflı gazeteleri arasında ön sırada bulunan Osmancık Haber, güçlü kadrosu ve haber akışı ile gündemi belirlerken, yüzbinlerce kişiye ulaşarak taktir topluyor.

Çorum'un en büyük haber arşivini bünyesinde barındıran Osmancık Haber, sanal kütüphane niteliğinde...

SON DAKİKA GELİŞMELERİ BURADA

Çorum'un gerçek gündemini artık Osmancık Haber Gazetesi'nin mobil uygulamasından takip edebilirsiniz. Çorum haberlerini, son dakika gelişmelerini osmancikhaber.com.tr'nin intetnet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından okuyabilirsiniz. 

MOBİL UYGALAMA YAYINDA

Osmancık Haber Gazetesi'nin uzunca bir süredir merakla beklenen mobil uygulaması yayında.

Kısa zamanda büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan Osmancık Haber Gazetesi internet yayınları, mobil uygulamasıyla değerli okuyucularımızla buluşmaya devam ediyor.

AYLIK 4 MİLYON SAYFA GÖRÜNTÜLEMESİ

Çorum Belediyesi karasineklerle mücadelede erken harekete geçti Çorum Belediyesi karasineklerle mücadelede erken harekete geçti

Çorum'un en çok okunan gazetesi olan osmancikhaber.com.tr aylık ortalama 4 - 5 milyon arasında değişen sayfa görüntülemesiyle kısa zamanda önemli bir ivme yakaladı ve her geçen gün okuyucularının desteğiyle büyümeye devam ediyor.

GÜNDEM CEBİNİZDE

Mobil uygulamamızı indirerek, osmancikhaber.com.tr'nin; Çorum haberleri, Çorum FK, gündem, siyaset ve daha çok kategoride haberlerini takip edebilir, Çorum'un gündemini cebinizde taşıyabilirsiniz. 

Okuyucularımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan mobil uygulamamız, Play Store (Andorid) ve App Store (iOS-Apple) platformlarından indirerek Osmancık Haber'i takip etmeye devam edebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için telefonunuzun mobil uygulama indirme alanına Osmancık Haber yazmanız yeterli.

Android işletim sistemi uyumlu aygıtlar için uygulamayı Google Play'dan indirmek için tıklayınız... 

IOS uyumlu cihazlar için uygulamamızı App Store'dan indirmek için tıklayınız...

Bizi Google News'te takip etmek için tıklayınız

Bizi Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Bizi Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Bizi Instagram'dan takip etmek için tıklayınız

Bizi YouTube'dan takip etmek için tıklayınız

WhatsApp ihbar hattı numaramız: (536) 286 09 19