Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, taraftarların yoğun beklentilerine ve maçla ilgili paylaşımlarına karşılık bir açıklama yaparak, tüm dikkatlerin 16 Mayıs Salı günü oynanacak olan İsparta 32 Spor karşılaşmasına yoğunlaşması gerektiğini vurguladı. Çorum futbol tarihinin en önemli maçlarından biri olarak nitelendirdiği bu karşılaşma öncesinde, taraftarların şahsi sorumluluk alması ve kentin tüm gücüyle maça destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Çorum Futbol Kulübü'nün Başkanı Oğuzhan Yalçın, taraftarların yoğun beklentilerini ve maçla ilgili düşüncelerini dile getirdiği paylaşımları görerek bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu belirtti.

Çorum'un 56 yıllık 1. lig hasreti

Başkan Yalçın, "Artık sadece 16 Mayıs Salı günü kendi sahamızda oynayacağımız İsparta 32 Spor maçını düşünelim. 56 yıldır 1. Lige hasret kalan taraftarlarımızdan, Çorum futbol tarihinin en önemli maçı olan İsparta 32 spor maçının tek düşüncesi olmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

"İşi olan gitmesin, okulu olan bir şekilde izin alsın, esnaf o gün kepenk indirsin"

Başkan, herkesin şahsi sorumluluk alması gerektiği vurgusunda bulunarak, işi olanın gitmemesi, okulu olanın izin alması ve esnafın o gün kepenk indirmesi çağrısında bulundu. Yalçın, "Unutmayalım ki, 16 Mayıs Salı günü Çorum şehrimizin en önemli en tarihi günlerinden biri olacaktır. Saygılarımla..." dedi.

Samet Gümüş, Belgrad'da Avrupa Şampiyonu oldu! Samet Gümüş, Belgrad'da Avrupa Şampiyonu oldu!

Kubilay Olcan