Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde Çorum’da meydana gelen 4 ayrı motosiklet hırsızlığının şüphelilerini yakaladı.

Kale, Ulukavak, Bahçelievler ve Akkent mahallelerinde yaşanan 4 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Çaldıkları motosikletleri başka şahıslara satan şüpheliler tespit edilerek polis tarafından yakalanırken, olayla ilgili 2’si çocuk toplam 3 kişi ceza infaz kurumlarına teslim edildi.

Çorum acı kaza: Jandarma Astsubay trafik kazasında hayatını kaybetti! Çorum acı kaza: Jandarma Astsubay trafik kazasında hayatını kaybetti!

Çorum Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada konuyla ilgili şu bilgiler verildi:

“13.12.2023 ile 29.01.2024 tarihleri arasında ilimizde meydana gelen “açıktan hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı” olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde; 13-14.12.2023 tarihlerinde Kale Mahallesinde meydana gelen “motosiklet hırsızlığı” olayında şüphelilerin çaldıkları motosiklet ile olay yerinden ayrıldıkları kamera kayıtlarından tespit edilmiş, yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler yakalanmıştır.

21.01.2024 tarihinde Ulukavak Mahallesinde meydana gelen “açıktan hırsızlık” olayında şüphelilerin çaldıkları motosikleti başka bir şahsa sattıklarının tespit edilmesi üzerine bahse konu motosiklet temin edilerek müştekiye teslim edilmiştir.

28.01.2024 tarihinde Bahçelievler Mahallesinde meydana gelen “motosiklet hırsızlığı” olayında şüphelilerin çaldıkları motosiklet ile olay yerinden ayrıldıkları kamera kayıtlarından tespit edilmiş, yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler yakalanmıştır.

29.01.2024 tarihinde Akkent Mahallesinde meydana gelen “motosiklet hırsızlığı” olayında şüphelilerin çaldıkları motosikleti başka bir şahsa sattıklarının tespit edilmesi üzerine bahse konu motosiklet temin edilerek müştekiye teslim edilmiştir.

Meydana gelen olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 2’si suça sürüklenen çocuk olmak üzere toplam 3 şüpheli şahıs 30.01.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmış olup, şüpheliler sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak 2 suça sürüklenen çocuk Samsun ili Kavak ilçesi Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna, 1 şüpheli ise Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.”