Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Merkez İlçe Başkan Adayı Kayahan Boztepe, 15 Temmuz Cumartesi günü Yavruturna Mahallesi ile başlayacak olan mahalle delege seçimleri öncesi Mavi Liste’ye destek çağrısında bulundu.

15 Temmuz Cumartesi günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Yavruturna Mahallesi 2. Mürsel Sokak No:10/A adresinde Yavruturna Mahallesi’ne kayıtlı üyeler tarafından 16 delegenin seçiminin yapılacağını kaydeden Boztepe, 16 Temmuz Pazar günü ise 10.00 ila 15.00 saatleri arasında Kale Mahallesi’nde delege seçiminin yapılacağını belirtti. Kale Mahallesi delege seçimlerinin Sıla Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini vurgulayan Kayahan Boztepe, Kale’de ise 36 delegenin seçileceğini ifade etti.

Kayahan Boztepe'nin Mavi Liste Çağrısı

Mahalle delege seçimlerinde oy kullanacak olan tüm parti üyelerinden Mavi Liste’yi desteklemelerini talep eden Boztepe, “Katılımcı, ötekileştirmeyen, demokratik, bütünleştirici, şeffaf ve yenilikçi bir yönetimin devamı için Mavi Liste’ye desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Mahallelerde seçilecek mahalle delegelerinin de parti içi demokrasinin bir gereği olarak İl ve İlçe Yönetim kademelerini belirleyeceklerini aktaran Boztepe, delege seçimlerinin bir demokrasi şöleninde geçmesi temennisinde bulunarak, parti yönetimine talip olan tüm adaylara da başarılar diledi.