Erzincan'da korkutan deprem! Erzincan'da korkutan deprem!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Çorum Belediye Başkan Aday Adayı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri Zeki Gül, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Gül, Çorum’daki bazı sivil toplum kuruluşlarını ve meslek örgütlerini ziyaret etti.

İlk olarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya’yı makamında ziyaret eden Zeki Gül, birliğin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Gül, belediye başkanı seçilmesi halinde yapmayı planladığı bazı projeler hakkında da Yılmaz Kaya ve birlik yöneticileri ile istişarede bulundu.

Ardından Çorum Ticaret Borsası’na geçen Zeki Gül, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ticaret Borsası’nın faaliyetleri hakkında bilgi alan Zeki Gül, geçmiş dönemde yaptığı hizmetlerden bahsederken, gelecekte yapmayı planladıklarını da paylaştı.
AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gül, ziyaretleri kapsamında Ziraat Odası’nı da unutmadı. Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir ile görüşen ve Çorum tarımı ile çiftçilerin genel durumu hakkında bilgi alan Zeki Gül, çeşitli konularda da istişarede bulundu.