Ortaköy

CHP'nin adayları, Aşdağul halkından destek istedi

Millet İttifakı'nın Çorum milletvekili adayları Mehmet Tahtasız, Bekir Özsaçmacı ve Burçin Solmaz Polat, seçim kampanyaları kapsamında Aşdağul beldesine geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe esnafını ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi halinde Çorum'un tüm yerleşim birimlerinde olduğu gibi Aşdağul'un da hak ettiği hizmetleri alacağını, yarım kalan yatırımların tamamlanacağını söyledi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren CHP'nin adayları, Aşdağul halkından destek istedi ve 1 oy Kılıçdaroğlu'na, 1 oy da CHP'ye verilmesi çağrısında bulundu.

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }