Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, 31 Mart yerel seçimlerinde yerel yönetimlere halkçı belediyelerin damgasını vurmakta kararlı olduklarını söyledi.

Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Taşar, “1 Nisan’da sayın Çöphüseyinoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte sosyal belediyecilik, şeffaf belediyecilik, halktan yana bir belediyecilik nedir herkes görecek. Bizler Turhan Kılıçcıoğlu başkanımızın çizgisinden bir belediyecilik vaat ediyoruz. Tüm Çorum’u kucaklayacak adayla onun yolunda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

İktidarın genel seçimleri iftira ile kazandığını belirten Taşar, bu kez halkı kandıramayacaklarını dile getirerek; konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü:

'Özel' görüşme sona erdi 'Özel' görüşme sona erdi

“Yerel seçimler, genel seçimlerin öncüsüdür. Bu yüzden 31 Mart seçimleri hem Çorum için hem de ülkemiz için çok büyük öneme sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi tabanından tavanına kadar çok büyük bir partisidir. Hepimiz çok çalışacağız. Öncelikle Çorum Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partili bir belediye yapacağız. 1 Nisan’da sayın Çöphüseyinoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte sosyal belediyecilik, şeffaf belediyecilik, halktan yana bir belediyecilik nedir herkes görecek. Birileri dereyi görmeden paçaları sıvamış durumdalar. Her şeyi tozpembe göstererek oy alacaklarını sanıyorlar. Genel seçimlerde iftira atarak aldıkları oyları bu kez alamayacaklar. Bu kez halkı kandıramayacaklar. Çorum için, Çorum halkı için herkes taşın altına elini koyacak. Polemiklere girmeden projelerimizi halka anlatacağız. Açık ve net söylüyorum. Çorum olması gereken yerde değildir. Bizler Çorum’un olması gerektiği yere nasıl taşıyacağımızı anlatacağız.”