Blok liste ile gidilen seçimler sonucunda Yusuf Var, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

CHP İlçe binasında gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını İl Başkanı Ümit Er, katip üyeliklerini Mehmet Gökcan ve Mehmet Balcı üstlendi.

İskilip Kaymakamı Polat, Türkiye Güreş şampiyonu Özmez kardeşleri ödüllendirdi İskilip Kaymakamı Polat, Türkiye Güreş şampiyonu Özmez kardeşleri ödüllendirdi

İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var’ın açış konuşması ile başlayan olağan kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.Gün

dem maddelerinin görüşülmesinin ardından 22. Dönem Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, İl Başkan Adayı Avukat Dinçer Solmaz, Talip Eken, Avukat Sadık Eral, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ve Milletvekili Mehmet Tahtasız söz alarak; 2023 Mayıs Genel Seçimleri başta olmak üzere çeşitli konularda görüşlerini dile getirdiler.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan konuşmacılar; 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, seçimlerde başarılı olmak için birlik ve beraberliğin sağlanması için herkesin elini taşın altında koyması gerektiğine dikkat çekti.
İl Başkanı Ümit Er, yaptığı konuşmada seçim döneminde azim ve kararlılıkla çalıştıklarını, 6’lı masanın kurulmasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun doğru yaptığını, ancak seçimi kazanamadıklarını belirterek, önümüzdeki yerel seçim sürecinde başarılı olabilmek için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 

Kongreye; CHP İl Başkanı Ümit Er, Milletvekili Mehmet Tahtasız, 22.Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Avukat Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, önceki dönem İl Başkanı Cengiz Atlas, ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer, İl Yöneticisi Burhan Erdem, Merkez İlçe Başkan Adayı Utku Ulaş Taşar, Milletvekili Adayları Avukat Sadık Eral ve Talip Eken, Merkez İlçe Yöneticileri Tuncay Polat, Yusuf Sapancı, Gençlik Kolları’ndan Kıvanç Azman ve Uğur Eke, İskilip İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Var ile çok sayıda partili katıldı.

'YUSUF VAR' YENİDEN BAŞKAN

Konuşmaların ardından Seçim Kurulu denetiminde blok liste ile gidilen seçimler sonucunda; başkan adayı Yusuf Var, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Ekim ayı içerisinde toplanacak İl Kongresi’nde 13 delege ile temsil edilecek olan CHP İskilip İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Mustafa Gökcan, Rasim Demir, Hüseyin Koyun, Mehmet Gökçe, Mehmet Demircan, Yüksel Sağlam, Faruk Karabacak, Mehmet Akçay, Ramazan Duman ve Sakin Açıkgöz.
Yedek üyeliklere ise şu isimler seçildi: İbrahim Çelebi, Muhittin Pamuk, Sıtkı Üstündağ, Seydi Ünal, Ercan Arslan, Ferhan Karakuş, Murat Deniz, Ferhat Sarı, Ercan Karaduman ve Mustafa Özel.

İL DELEGELERİ: Yusuf Var, Hülya Var, Gülbahar Deliküçük, Mustafa Gökcan, Rasim Demir, Mehmet Gökçe, Yüksel Sağlam, Sakin Açıkgöz, Mehmet Demircan, Hüseyin Koyun, Ramazan Duman, Mehmet Akçay, Faruk Karabacak.