Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Meclisi Üyesi adaylığından geri çekilenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi! İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Rüştü Çağlar, adaylıktan çekildiğini bildirdi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi yeniden aday olan ve 18. sıradan aday gösterilen Mehmet Rüştü Çağlar, Çorum Merkez 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına dilekçe vererek, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Çağlar, dilekçesinde; “2024 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP tarafından Belediye Meclisi’ne aday gösterildim. Gördüğüm lüzum üzerine adaylıktan istifa ediyorum” dedi.

Şentürk Gülnaz, adaylıktan çekildi!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediye Meclis Üyesi Şentürk Gülnaz da bugün yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.

Gülnaz ve Çağlar'in yerlerine 22 Şubat Perşembe gününe kadar yeni isimlerin eklenmesi bekleniyor.

Alaca Belediye Başkan adayı da çekildi!

umhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk, adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Sosyal medya hesabından akşam saatlerinde bir açıklama yapan Hüseyin Türk, ''Bana değer veren büyüklerim, küçüklerim ve kardeşlerim, desteğini çekmeyen, her konuda yardımcı olan siyasi arkadaşlarım, üzgünlüğüm ile adaylığımdan çekildim. Bu durumdan CHP Alaca Teşkilatı'nın hiçbir suçu yoktur, kendi düşüncelerimle ve sıkıntılarımla adaylıktan çekildim. Herkese başarılar dilerim'' ifadelerini kullandı.

İstifanın ardından atama geldi

CHP, Alaca Belediye ve İl Genel Meclis üyesi aday listelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. CHP Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk'ün istifasının ardından aday değişti. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri için CHP’nin Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Çinkaya olarak değiştirilerek, başvuru resmileştirildi.