Mevcut İlçe Başkanı Süleyman Şenol’un yeniden aday olmadığı CHP Oğuzlar İlçe kongresinde başkanlık için Talip Karadeniz ve Murat Evkaya’nın listesi yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Oğuzlar İlçe Örgütü binasının yanındaki kahvehanede düzenlenen kongrenin divan başkanlığını İl Başkanı Ümit Er yaparken, katip üyeliklere Büşra Alagöz ile Aydın Uysal seçildi.

Kongreye; CHP İl Başkanı Ümit Er, Milletvekili Mehmet Tahtasız, 22.Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ile çok sayıda partili katıldı.

YEREL SEÇİMLER MASAYA YATIRILDI

Kongre İlçe Başkanı Süleyman Şenol’un açış konuşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Halil Divarcı, Hüseyin Köroğlu, İsmail Ateş, Osman Güllü, Sadık Eral, Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, 22.Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu ve Milletvekili Mehmet Tahtasız söz alarak 14 ve 28 Mayıs Seçimleri olmak üzere çeşitli konulara dair görüşlerini dile getirdiler.

YARIŞI TALİP KARADENİZ'İN LİSTESİ ÖNDE TAMAMLADI

Konuşmaların ardından seçilen gidilen seçimler sonucunda; Talip Karadeniz başkanlığındaki liste 31 oyla yarışı önde tamamlarken, Murat Evkaya başkanlığındaki liste ise 16 oyda kaldı.

Talip Karadeniz başkanlığındaki CHP Oğuzlar İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Aydın Uysal, Engin Karakiraz, Ahmet Martinci, Bekir Ocak, Sadık Kumdarı, Mehmet Karasülük, Hamide Semerci, Bekir Çamiçi, Şahin Dökmeci ve Hüseyin Uzun.

Yedek Üyelikler ise İsmail Karaca, Selahattin Çağlar, Necati Emiroğlu, İsmail Aydın, Yılmaz Türemiş, Melahat Şenol, Osman Kolbaşı, Abdullah Çankal, Bekir Yeşil ve Emine Yıldırım’dan oluştu.

İL DELEGELERİ: Süleyman Şenol, Arslan Türemiş, Selahattin Çağlar, Abdullah Çankal, Sadık Kumdarı.

Çorumlu genç kadın hayatını kaybetti Çorumlu genç kadın hayatını kaybetti

6 Ağustos’ta Boğazkale İlçesi ile başlayan ilçe kongreleri;  20 Ağustos Pazar günü Bayat ve Sungurlu İlçe Kongreleri ile devam edecek. İlçe kongreleri süreci 10 Eylül 2023 Pazar günü toplanacak Merkez İlçe Kongresi ile noktalanacak.