Manisa halkına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Milletvekili Ceylan, "Biz Manisa’yı sevmeye doymadık, doymayacağız" dedi.

"Rahmetli Menderes’in “Yeter Söz Milletindir” diyerek, milli iradenin üstünlüğünü ülke yönetiminde hakim kılmak için attığı her adımın önünün kesilmeye çalışıldığını hatırlatan Milletvekili Ceylan, "Ey zillet ittifakı, ey cumhura karşı olan ittifak. Şunu unutmayın, biz Allah’ın kulları arasında ayrım yapmayız. Üstünlük sadece Allah’a olan yakınlık iledir. Siz bunu bilmezsiniz. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok" diye konuştu.

Kutsal bir yolculuğun yolcuları olduğunu belirten Milletvekili Ceylan, "Bu yolculuk, bizim milletimize olan aşkımızın hikayesi.

Bu yolculuk, aziz milletimizin bize duyduğu güvenin, samimiyetin ve inancın hikayesi.Bu yolculuk boyunca hiçbir şey bizi durduramadı. Biz Büyük Türkiye'yiz" şeklinde konuştu.

Ceylan, “Bu dava, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adalet davasıdır, hak davasıdır, mazlumun sesi olma davasıdır.  Bu dava, lider ülke davasıdır. Bu dava, dünyadaki tüm mazlumların umut davasıdır. Bugüne kadar birlikte var olduk, birlikte kazandık. Bundan sonra da hep birlikte kazanacağız.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gittiği her yerde yalnız bırakmayan Milletvekili Ceylan, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu milletin yine rekor oyla cumhurbaşkanını tekrar seçeceğine inandığını söyledi.

Ceylan,”AK Parti Manisa İl Başkanımız Salih Hızlı nezdinde bizlere gösterdikleri samimiyet ve içtenlik içerisinde müstesna gönüllerinde yer veren gecesini gündüzüne katarak vatanı, bayrağı, milleti, devleti ve ezanı için aşından işinden, evinden ocağından, çoluğundan çocuğundan zaman ayırarak bu kutlu davaya gönül vererek hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi

HABER MERKEZİ